Massage höllviken thaimassage märsta

Tongta Thaimassage, Märsta, Märsta Centrum Bokadirekt Thaimassage (60 min - hård massage) 60 min 400,00 kr Mer info Thaimassage är den traditionella massageformen i Thailand, och består av en behandling genom tryck och strechningar av leder och muskler. Välkomna in till den bästa massage och spa salongen i Märsta! GoodGift Thaimassage är perfekt för dig som älskar att gå på thaimassage och bli ompysslad, och vill göra detta i en fräsch, professionell och säker miljö. GoodGift Thaimassage, Märsta, Valsta Bokadirekt Tongta Thaimassage Thaimassage i Märsta Lite hårdare massageform som får igång din kropp, den utförs med löst sittande kläder på kroppen och med hjälp av händer, fingrar, fötter, armbågar och knän masserar man med ett fast tryck mot nästan alla kroppsdelar. Thaimassage Ban Wai, Märsta, Sweden. 1 like 3 were here. Klassisk Thaimassage är till för dig som föredrar lite hårdare massage.

Massage höllviken thaimassage märsta - Thaimassage

Thaimassage som den är idag har rötter från Kina, Indien och sydöstra Asien, I Sverige kan det skilja sig då det lärs ut olika beroende på vart i Thailand massören blivit lärd. Med hjälp av buddhismen spreds massagetekniken till thailand i form av yoga, akupressur.m. Det sägs att Doktor Shivago Komarpaj som var Buddhas läkare började lära ut massagetekningen, Buddhistiska läran anser att Shivago Komarpaj är grundaren av medicin. Traditionell thaimassage, i den traditionella thaimassage används inga oljor och den som behandlas kläs i löst sittande lätta kläder. Historia kortfattat, thaimassage nuat phaen boran nuad thai eller nuad boran är en massageform som egentligen utvecklades i Indien för 2500 är sedan.

Goodgift Thaimassage: Massage höllviken thaimassage märsta

Har du speciella önskemål om den behandling eller massör du föredrar är det bra att boka i tid så vi hinner förbereda oss. Den förbättrade blodcirkulationen medför att näring förs ut bättre till kroppens celler och toxiner eller slaggprodukter forslas bort bättre. Tel:, södergatan 28 Märsta (Mitt emot vårdcentralen) Öppettider: Mån-Lör 10:00 - 20:00. Du kan betala kontant, eller med Visa och MaterCard. Vi anpassar behandlingen efter dina behov. Drop-In eller boka tid. Den processen hjälps ytterligare om du dricer vatten efter massagen. Vi kan även göra kombinationer av ovanstående massageformer. Börja massagen med att tala om för massören vad du har för förväntningar på massagen. Det hjälper oss dessutom i vår planering av våra arbetstider. Vi säljer presenkort och tar emot friskvårdschecken. Massagen använder sig av akupressur-tryckpunkter och stretching av olika delar av kroppen för att förbättra cirkulationen, lindra smärtor och öka rörligheten. Ofta passar denna variant av behandling dig som har skador eller allvarliga problem med kroppen.

0 tankar om “Massage höllviken thaimassage märsta

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *